Веб хостинг

Менаџирање на хостинг платформата каде што се грижиме за сите ваши потреби во врска со вашата веб-страна. Ние ги извршуваме нашите услуги со најсовремена технологија и сериозно ја поддржуваме.

Веб хостинг

Оптимизиран за споделување хостинг платформа
MKD146

месечно

 • Хостирање на 1 веб сајт
 • 1GB Простор
 • 25GB Трансфер
 • 5 FTP акаунти
 • 5 Email акаунти
 • cPanel
 • 400+ Scripts One Click Install
 • FREE Website Builder
Нарачај веднаш
MKD313

месечно

 • Хостирање на 5 веб сајтови
 • 7GB Простор
 • 150GB Трансфер
 • 25 FTP акаунти
 • 25 Email акаунти
 • cPanel
 • 400+ Scripts One Click Install
 • FREE Website Builder
Нарачај веднаш
MKD535

месечно

 • Хостирање неограничено сајтови
 • 25GB Простор
 • Неограничен трансфер
 • Неограничено FTP акаунти
 • Неограничено Email акаунти
 • cPanel
 • 400+ Scripts One Click Install
 • FREE Website Builder
Нарачај веднаш